Älgjakt på Mosshult och älgås

Torsdagens jakt började med att någon spelade ”girls just want to have fun” ut genom våra radioapparater. Kom på mig själv med att stå och le. Tyvärr resulterade inte detta i att någon älg blev skjuten. Många ekipage inne men inget som va lovligt.
Idag va de jakt på en annan bit av marken som har mer vildsvin. Så idag fick tjur över fyra taggar, dubbel kalv, gris och räv skjutas.
Både gris och älgar inne i såterna men inte heller idag ville något komma i pass. Jag hade i alla fall turen att få ko och kalv till mig idag.
I morgon får det nog bli till att släppa min hund igen. Ska bli skönt att röra lite på sig och inte behöva frysa.

IMG_5271.JPG

IMG_5275.JPG

IMG_5279.JPG

IMG_5280.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: