Storox’n

Underbart att vara hemma…..INTE! Igår hade jag älgen 100m från mitt pass men in i skogen. Jag hörde hur hunden jobbade länge och väl och jag bara väntade på att den skulle komma fram. Istället så vände det snett uppåt och lite längre in i skogen. Alla trodde att det skulle bli min tur, men icke. Grattis till hundföraren som fick den! För att toppa det hela så var jag tvungen att åka hem från jakten för att jag måste till neurokirurgen idag. Blä. Och nu du. Nu så fick jag ett sms av en SÅ omtänksam jaktkamrat som ville hålla mig uppdaterad. Mitt pass står tomt idag och där gick stortjuren ut under morgonens såt. Jag tar av mig hatten och bockar. Istället för skogen så beger jag mig till Uppsala och trängs i folkvimlet. Jag ska inte gräma mig över att jag missar ett par dagars jakt. Jag glädjs åt att jag istället kan njuta av jakten efter en lyckad operation! Det var trots allt inte så många veckor sedan jag låg i sjuksängen med en blödning vid lilla hjärnan som uppstått efter mitt nyborrade hål i skallen…. Perspektiv! 😀

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: