Hemma :-(

Nu är jag hemma igen. Vardagen kallar. Imorgon måste jag till sjukhuset på återbesök efter jag opererades i huvudet. Skulle ha varit där 6 veckor efter, men när de inte kallade mig lät jag bli att höra av mig eftersom det då var dags för septemberjakten och sedan har det bara rullat på. När jag fick tiden imorgon försökte jag byta den till veckan efter, men icke. Jag hade redan gått typ….5 veckor för länge. Nå väl. Jag har fått jaga 4 dagar i alla fall. Vilket härligt gäng! Jag o Ubbe knep en varsin plats i det här laget så allt är nytt för oss, men vi båda känner oss lika välkomnade…och marken. Kanonbra älgmarker! Jag är supernöjd!!! 🙂

Hösten förgyller den annars grå dagen.

image

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: