Mitt år i år?

Ingen jakt för min del dom tre första dagarna på älgjakten tyvärr. Vi är många på jobbet som jagar så vi försöker dela upp de lite så att inte alla är lediga samtidigt.
De är många av er där ute som fått äran att fälla fina älgar. Stort grattis till er alla! Jag själv har aldrig skjutit en älg men kanske är de mitt år i år.

I lördags åkte jag och min far uppåt Åtvidaberg för att jaga över dagen. Vilken helt fantastisk dag i skogen. Fina drev av både min wachtel och pappas tyskterrier. Inget som kom i pass för hundarna men en smalhind kom smygandes till pappa och han tog chansen. Den gick iväg från skottplatsen.
Jag gick och hämtade Bruno som spårade fram till den. Låg ca 150 meter bort.
Alla glada och nöjda över en fin fin dag i skogen.

IMG_5255.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: