Älgjakt hemma i Småland

Jagat älg hemma i två dagar nu, sett en ekorre och två minkar! Ni förstår att jag har haft det spännande!!
Men några hade mer tur, för idag sköt en av mina bröder en tjur! Igår hade jag tänkt att reta honom lite för att han hade bytt schampo till ett doft fritt, men tur jag höll tyst, kanske borde jag köpa sånt oxå!!!

image

Grattis igen!!

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: