Rymmaren!

Weenie rymde ofta som unghund och även nu som gammelhunden kunde hon inte låta bli. Finns inget som är så kul som att jaga grävling tycker hon. Jag Ante och Kitte skulle precis äta. Men då hör jag äntligen hennes skall i månskenet efter varit ute och lyssnat flera gånger, men väldigt långt borta.
Orkade inte byta om helt, så ut i leopardtights blev det. Kitte följde med och nu var det bara försöka lokalisera var hon va på skallen. Jag är van att springa i mörkret efter henne utan pejl så ca 800 bort lyckas jag hitta henne och skjuta grävlingen för henne!

IMG_5884.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: