Älgjakt på gång

Älgjakt på gång i hela Sverige, skitjakt på er alla som ska ut!

Älgjakt på gång 2014

Ni som inte jagar älg ser vi jägare framemot att träffa vid middagsborden senare i höst för att avnjuta näringsrik, lokalproducerad middagsmat förädlad på klimatsmart sätt där djuren är i sin naturliga miljö på äkta vis.

Vad tycker du…

1) Älgkött nyttigt?

2) Älgkött gott?

3) Älgkött klimatsmart?

Jag svarar JA på alla tre frågorna. Älskart! Vad svarar du? /Tina 🙂

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar: , , , ,

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: