Jaktlek…

När vi slog upp ögonen i morse hade det kommit flera centimeter snö. Jag och barnen taggade för harjakt och det gjorde såklart Norma också som här väntar spänt på att få dra iväg i den allra första spårsnön… 🙂

image

Det blev ett långt drev med snäva bukter i närheten av gården. När man har barnen med sig på jakt gäller det att kombinera lek med jakt! Det får ju aldrig kännas tråkigt att jaga! Idag har vi bland annat hunnit fika (såklart,  glöm aldrig mycket fika och korv att grilla), byggt snögubbar, åkt bob och kollat på spår i snön…

image

På eftermiddagen fick Wilda komma ut och jaga en sväng så nu är både hundar och barn väldigt nöjda! Jag också för den delen! 🙂
Trevlig kväll och skitjakt imorgon! 🙂

image

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: