Älgjaktsuppehåll och spårsnö…

Till helgen är älgjaktsuppehållet över och en massa nya älgar har förhoppningsvis producerats… 🙂 I vanlig ordning ser jag ovanligt mycket älgar just under uppehållet och eftersom jag har det stora privilegiet att bo i skogen och på jaktmarken ser jag många älgar (och andra vilda djur) alldeles hemmavid! 🙂 Jag har inte lyckats ta någon jättebra bild i veckan men här är en månad gammal bild tagen från köksfönstret…

image

Nu jagar jag ju sällan älg längre men de är mäktiga att kika på minsann! 🙂
Imorgon blir det förhoppningsvis småviltjakt, kanske till och med i spårsnö…så här ser vår bro ut just nu och mer snö har ”de” visst lovat… 🙂

image

Skitjakt på er!
/Mona

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: