Rehabilitering i gång

Min Irsk hane Zero skadade sig under sin andra jaktdag i början av säsongen:-(. ”Infraspinatuskontraktur postop” heter skadan. Ganska vanligt bland fågelhundar tydligen.Han opererades då akut och kort innebar det att muskelhinnan i bogen öppnades och senan intill kapades för att i det fall muskeln inte hämtar sig,inte skall bli för kort.Nu har det gått en månad och såret har läkt fint.Tur nog har jag haft min mamma till hjälp denna hektiska period.Endast koppelpromenader,massage och stretching av det sjuka benet.Nu skall benet böja belastas mer med korta springturer och vattenträning.

Fantastiska grejer det finns för hund rehab! En pool med ett rullband i.Hunden tvingas att gå framåt på bandet med vattnets motstånd Han gjorde det bra men ogillar STARKT att vara hos vetrinären…

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: