Shiva protesterar…

När jag lämnade Ljungdalen i går efter en dag med egen jakt stannade jag till vid en vacker plats längs vägen och blickade mot fjällen….

Underbar syn! Stannade till hos mor och far i Åsarna och fick jättegod stekt röding som pappa lagat.
Fick möjlighet att lämna Shiva kvar i Åsarna några dagar för ‘avlastning’ ( räcker att ha 6 hundar hemma).I hallen vid dörren stod en påse med jaktkläder som jag tänkte ta med mig när jag skulle åka hem…Shiva fattade vinken direkt när jag sa att hon skulle stanna i Åsarna…hon sprang då genast o lade sig i påsen! Haha vad vi skrattade!
image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: