Mod är att acceptera rädslan

Jag vill hitta nya utmaningar i livet,både yrkesmässigt o privat.Har alltid varit så.Tänker i bland i en pressad eller utmanande situation att ”varför ska jag alltid göra sådant som är svårt för mig” eller ” varför har jag inte bara ett vanligt 7 till 4 jobb nånstans”…
I dag vaknar jag upp på fjällgården efter en lång och  skön sovmorgon.Till och med de 5 settrarna sov ännu fast klockan var 9…Ledig dag:-)! Nu kommer en tid för mycket familjeliv,egen jakt o några resor att se fram emot:-).Ler inombords när jag tänker på alla de fina jaktdagarna jag haft med årets gäster så här långt…tänker också på att en dröm,en vision blivit verklighet i år: Jakt&Yoga.Jag var modig i affärsiden när jag vågade gå ”all in” med konceptet Jakt & Yoga:-).I år är konceptet beprövat fullt ut och det är lysande!!!Jag har varit modig!MOD är för mig är att acceptera rädslan.

image

Life is to be enjoyed!

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: