Rådjursjakt

Idag blev det ett par släpp med Øddi. Första släppet såg vi en hel del älgspår, både färska och gamla. Jag gick medan Ubbe ställde sig på pass. Vi tänkte egentligen gå ihop men äh, större chans att få något om en passar.

Det var riktigt tungt för henne att gå över myren. Det satt fint med lite korvgrillning och vila i jaktkojan!

image

image

image

image

Andra släppet var ett kortare släpp, och jag hann bara precis ställa mig vid en perfekt plats när det kom en bil och parkerade på åkern intill där jag stod! Gah! Bara till att bryta bössan och ropa till Ubbe på radion att jag flyttade mig till hygget innanför istället. Kändes rätt värdelöst när en bil och en gubbe nyss trampat igenom intill, men men. Det hör jakten till! 🙂

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: