Minimal packning

Med kassa leder och förstörd axel så är jag oerhört begränsad i hur mycket jag kan bära. En riktig utmaning när man ska gå 3 km på fjället med ALL packning för ripjakt samt hagelbössa…men det gick bra tack vare Eberlestocks Gunrunner! Väskan var smockfull men det gick! 🙂

image

Publicerad i NordicW HISTORY
2 comments on “Minimal packning
  1. Claes Bäck skriver:

    Härligt Rebecca, att en säck som har plats för bössan och det det man behöver under en dag kan förstärka glädjen med att vara fri i fjällvärlden.

  2. Rebecca Miles skriver:

    Du, den rymde inte bara för en dag….den rymde min packning för TRE dagar inklusive lakan och handduk! Sedan la jag bara ur packningen i stugan för att slippa släpa allt under jakten 😀

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: