Första släppet

Äntligen var dagen man längtat efter kommen!! Var ute själv och hade bestämt mig för att sitta still på ett hett pass och hoppas på att det skulle komma förbi mig! Släppte Sia och hon snurrade runt mig några minuter innan hon försvann in i en plantering och efter ytterligare ett par minuter kom upptaget! Drog bort ifrån mig men buktade tillbaka mot mig, stod redo och hoppades på att just detta djur hade dåligt luktsinne för vinden låg helt fel, tyvärr verkade det fungera som det skulle och det vek av hundra femtio meter ifrån mig! Släppte efter en kvart och kom tillbaka efter en liten avvikelse i återgången 😐 väl tillbaka hos en glad matte och en liten smörgås bit och en liten paus i solen for hon iväg igen och upptaget kom fort! Jag står redo hör att det kommer mot mig och ser rådjuret långt nere på hygget! Kul att få se drev djuret, men samtidigt synd att det inte kom närmare! Blev ännu ett drev för Sia men lite kortare!

image

image

Sen var det Sakos tur! Släpper ut han från bilen och går upp mot en liten höjd där det är fint att sitta! Tar en kopp kaffe och njuter av solen som börjat värma! Kollar till på pejlen och ser att han är 500 m bort, vet att han inte drar iväg så utan att han har nått framför sig! Han drar en rejäl svänga och är efter i tjugo minuter innan han vänder tillbaka mot mig! Så kul att denna före detta gryt hund verkar funka ovan jord!

image

Nöjd över dagen! Även om det inte ligger något vilt så har hundarna skött sig bra! Och nu ligger dom nöjda och trötta framför brasan och sover! Nu är äntligen deras tid här!

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: