Fel utmärkt!

Alla ni som håller på med trafikeftersök NVR vet hur man sliter ibland med känslan att man är på fel plats? Speciellt vi som har viltrika ganska belastade sträckor med hög trafik. För några dagar sen hann jag gå ganska långt från utmärkt plats tills hunden markerade, efter hoppat fram och tillbaka pga av trafiken.
Astrid som jag spårar allt med tog ett utspår och jag såg hjorten direkt vid sidan av vägen…. Ändå är det otroligt lätt att missa ett så enkelt trafikeftersök och tur att det dött på plats när platsen är fel markerad. Okunskap mm gör många gånger att man inte har förutsättningarna på sin sida…

IMG_5626.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: