Vardagsliv

Att vara aktiv jägarinna ute på skogen i soltorra eller regniga görhpllande gör det många gånger svårt att hålla håret fint och genomborstat.

image

För mig är det så viktigt att ha en frisör eller frisörska som hjälper mig att sköta håret så det blir relativt enkelt att se skötsamt… kanske rent av snygg 😉 på jobbet och andra ställen… och att det samtidigt ska vara enkelt att sköta, både i vardagen vid jobb och ute på skogen i jakt. Utmaningen är att jag har enormt många smala hårstrån som gör hela hårmanen svårare att tämja 😉

image

Idag blev det en tidig morgon innan jobbet som jag landade in hos min frisörska, Anna på Strå’t i Rättvik, som hjälper mig att tämja mitt hår 🙂

* Anna bestämmer vilken frisyr jag ska ha och i vilken färg den för tillfället har
* Anna ser till jag använder rätt medel för mitt hår så det inte trasslar
* Anna är gör bestämd att topparna ska klippas var 6-8 vecka

image

Ja undra hur jag skulle sett ut annars 😉 hahaha… som ett skogstroll gissar jag! Efter hårfrissan blev det frukost på Fricks konditori sen iväg och jobba.

image

Ha en go dag alla. Jag jobbar hela veckan sen blire helg… och jakt igen:)!

image

Älskart! ♡
/Tina Jaktgumman Englund
#vardagsliv #nordicwhunting #jaktgumman

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: