Takk!

En langhelg med elgjakt i vakre Våndtjärn er over for denne gang, og nå er vi 10 jenter som sitter igjen med jaktminner jeg tror vi alle kommer til å leve lenge på. Ekstra spesielt ble det for min del da jeg fikk felle min første elg; en tolvtagger for min samboer sin kjære jämthund. En stor takk til Holmen Skog for at vi fikk bo og jakte i dette fantastiske landskapet! For meg ble det hvertfall en jaktopplevelse for livet.

IMG_3722.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: