älgjakt

I år blev det ingen älgjakt för mig av olika anledningar men vad gör de då i stort sett hela min familj jagar älg. Min far och sambo går som hundförare i ett jaktlag medan min mor, hennes man och hans äldsta son jagar i ett annat jaktlag. Alla går även där som hundförare. Iallafall så passade jag på att följa med mamma ut i helgen som var. På söndagen så fick jag va med då ko med två kalvar kom i gångstånd mot oss. Mamma fick ett läge på ena kalven och kunde avlossade ett säkert och perfekt skott. En femetta. Jätte roligt att få följa med, och att få dela upplevelsen, som mor och dotter då hon verkligen är en kvinnlig förebild för mig inom jakten.

20140922_142816

Publicerad i Jessica Bergström

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: