Spårnoga

Jag har både jämte och Gråhund och gillar båda raserna lika mycket ! Ibland passar/önskar man mer av den enas ras och vise versa.
Idag släppte jag Gismo och det var tydligt att han tog gårdagens löpa. Från ett upptag som vi hade dagen innan och fortsatte på det! Även om vi är på stora marker så pinnar han ut. På ett så kallt spår och långt bort från såten. Tills matte kallar av med bilen 😉
Måste säga att jag blir fascinerad av det arbetet och viljan han har att följa som kanske inte är så effektivt alltid;))

IMG_5468.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY, Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: