Godkänt

En lördag på skjutbanan…. Gött att få stå och mata några serier med bössan. Pappa nöjd och glad över att skjutit guldmärket ännu en gång och jag är nöjd över att vara godkänd för denna gången. Lär nog åka hit och köra några serier nästa lördag med. Så skönt och känna att man har varit på banan och övat redigt inför den riktiga jakten!
Nu sitter vi nere i markeringsbåset och ugglar! Trevlig helg på er folk!

IMG_5157.PNG

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar: , ,

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: