Telefonen ringer…

image

Hallå svarar jag. Hallå säger Bosse. Hur är det med dig fortsätter han. Jo bra svarar jag och berättar om de senaste dagarnas händelser i form av jakt och jobb. Han är alltid intresserad och vill höra, vad som händer och hur hundar funkar, vad för jakter som varit och är på gång samt hur jag mår. Ja men då så säger han. Ha det så bra då, avslutar han kort. Alltid samma, alltid lika. Alltid så viktigt när det ringer.

En fin gammal kamrat har jag i Bosse som alltid ringer regelbundet och har så gjort i nu snart 20 år. Han är en av de jägarna son lärt mig det här med jakt, ansmygningar och jakthundar i min unga ålder.

Nu när gammeln tagit honom så är jag så glad att kunna ringa och rapportera till honom vad son händer och sker. Då kan han liksom vara med i skogen ändå fast han tyvärr sitter hemma p g a hälsan.

Här en hälsning till er å att kpmma ihåg att ringa det där extra samtalet till de son lärt er om jakten, främst om de inte kan eller har möjlighet att ta sig ut längre.

/hälsningar Tina Jaktgumman Englund

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:
One comment on “Telefonen ringer…
  1. palle Thomsen skriver:

    Så rätt, Tina, och bra formulerat! -bra att ha kompissar som du, som inte glömmar ”lärmästarna” !

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: