Jakt helg med bröderna

Sitter o bilen påväg hem från Katrineholms trakten. Varit och jagat hjort ihop med två av mina bröder, fick det av dom när jag fyllde år! Vi fick skjuta kronhjorts hind och kalv, dovhjorts spets, satt ute två kvällar och två mornar! Jag såg inte så mycket nån dag, tror jag har lite svårt att vara still!! Bröderna såg betydligt mer! Blev tyvärr inget djur för nån av oss, men det var väldigt fina marker och verkade vara gott om djur! Fick åtminstone höra ett bröl från en kronhjort, de är alltid nåt!  Har haft en trevlig helg och ätit väldigt god mat! Tack så mycket bröderna för presenten, och synd att inte den tredje kunde vara med!

image

image

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: