Klose

Igår kunde jag äntligen hämta hem min nya valp. Han är en bedårande liten wachtelvalp från skyfly kenneln som ligger söder om Malmö. De blev några mil i bil igår men de verkade inte störa ”Klose”. Han sov som en stock hela vägen hem.

IMG_4934.PNG

Han sov gott hela natten fram till fyra då vi fick gå ut en liten sväng och kissa. Sen sov han snällt till strax efter 6 vilket betyder sovmorgon för mig. Då jag i vanliga fall går upp strax innan 5 för att åka till jobbet. Nu har jag fått ledigt från jobb i några veckor för att kunna vänja Bruno och Klose vid varandra.
Vad tycker ni förresten om namnet? Klose. Efter fotbollsspelare Miroslav Klose. Kommer inte på något annat namn….kom gärna med förslag vett ja!

//Bodil

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar: , ,
2 comments on “Klose
  1. Robban skriver:

    Hade du frågat dina gudbarn hade Klose inte dugt… Iniesta och N1 & N2 hade kramat dig hårt å gurglat av lycka 😉 Så moster ska det vara fotbollsnamn så har du ett par grabbar på udden som vill säga sitt 😉

  2. Anna skriver:

    Noel tycker Messi 😉
    Eller Noel…. du får välja mellan dom säger han. noel är finast…

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: