Njuta av naturen!

Karin och jag har trälat en hel del i jakten ihop. På gott och ont. Nästan så vi frågar oss vad vi håller på med ibland.. Vi har full respekt för varandra i jakten och för den andras hundar. Vi delar intresset och lyckan när det går bra. Rastlösa själar är vi båda, men har fått lära oss vad väntan är.. Efter tre tillfällen sist nu på dov med inget skjutbart som visade sig, blev vi lite envisa. Vi sitter hela dagen….dom kommer!?
Värmen stekte och vi frågade varandra om vi var på Mallorca?

IMG_5255.JPG
Älskar att vi har jakten ihop!
Vi hade en bekväma tystnad när vi satt där och väntade. Den slutade med att vi somnade i solen på vallen i över en timme.
Säkert gick ståtliga herrar förbi då, men detta är även en del av jakten. Somnar sällan så gött hemma. Ni vet känslan att sova i skogen;)
Lite yrvakna skrattar vi åt varandra. Karin i solbrillor i sin Americanstyle..

IMG_5306.JPG

IMG_5294.JPG
Och jag som såg ut som någon fågelskådare eller scout…;)

IMG_5268.JPG
Hur som jakten för oss är inte bara fällt vilt utan unika minnen i all enkelhet som att sova på en vall!

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: