Rävlock

Gick en rävlockskurs på omberg för några år sedan. Och här om dagen provade jag min talang. Efter ca 5 min titta det fram en räv långt bort på vallen. Jäklar vad fränt! Jag lockade lite kortare och fick den närmre och närmre ,hade världens puls!!!! helt galet. När den ställde upp sig tryckte jag av och såg hur jorden fräste upp och sekunden efter sprang räven som ett sträck tillbaka in i skogen. Attan vad synd…

Så igår skulle Kitte få vara skytt men kom tyvärr ingen.. Svårt att få ut hela lockkänslan när någon sitter bredvid, så kyller på det;)

IMG_5099.JPG

IMG_5095.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: