Ackas första älgar

Brorsan ringde och väckte mig tidigt imorse, skulle ut och släppa hans jämtar. Jag släppte Zero som gjorde ett par rejäla sökrundor, men verkade tyvärr tomt på älg! Gustav gick med sin unghund Acka, som fick tag i ko och kalv! Stod knappt en timme och for det iväg en bit och ställde sig igen! Alltid kul med unghundar, hoppas det håller i sig för då blir det spännande att följa henne under hösten!

IMG_0820.JPG

IMG_0819.JPG

IMG_0828.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: