Snabba skott- Björnjakt

Fick möjlighet att följa med min sambo där han jagar björn här i Jämtland.Var med på det några dagar nu innan mitt guidearbete drar i gång…så SPÄNNANDE att få följa hundföraren.O kul med egen jakt;-).Har skyttetränat mycket inför årets jakt o kände mig riktigt trygg och DET är viktigt,speciellt vid björnjakt då det kan bli snabba skott…och på nära håll.Hade härliga dagar med trevligt umgänge.Raio o Blixten levererade o vi hade många spännande jakter!!Vilken adrenalinkick!!!Sprang över berg o myrar,försökte hänga med….Tyvärr överlistade vi inte nallarna under mina dagar på plats men jag fick rejält med erfaranhet,upplevelser o många mil i benen….

image

Förstår nu hur svårt det kan vara att jaga björn i väglöst land o beundrar jägarna som jagar på detta vis o ändå lyckas fälla björn.Respekt.

image

image

image

Men i går fällde Roger en  björn efter ett fint hundjobb av Raio o Blixten.Varma gratulationer:-)

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: