Kvalitetstid med Lucas i skogen!

Tog några timmar i skogen idag. Vädret var toppen efter flera dagars regn men ack så torrt det är. Till och med där det brukar vara flera decimeter djupt med vatten var det torrt. Gott om älgspår och sporadiskt med vildsvinsspår. Intensivt arbete av Lucas, men inget upptag tyvärr.

image

Gott att dricka ur ån!

image

image

Tar en kaffepaus medan Lucas söker.

image

Lucas checkar läget och andas ut en stund. Nybadad 😉

image

image

Summering av dagen: Helt underbar! Vilken saknade efter mina veckor som sjuk!

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: