Lyckad björnjakt!

Fick chansen att få följa med Johan Wennberg och jaga björn i Öjung, två dagar jag aldrig kommer glömma!
Torsdag morgon släpps Johans unghund Roy,som är gråhund och Klas Adolfssons schillerstövare King. Visade sig vara en bra kombo för senare sköt Adam Jansson en fin hona på 139 kg för dom!

IMG_0593.JPG

IMG_0547.JPG

IMG_0557.JPG

Fredag morgon släpps Roy och han far iväg och efter 1,3 km hör vi skallen! Ser att det drar sig ut mot en väg och efter ett tag ropar en passkytt att han sett björnen och Roy, men det va för långt håll. Efter att det stått still lite så börjar det röra på sig igen och drar sig mot en annan väg där torsdagens skytt Adam står på pass och har med sig Mariana Jonsson. Dom såg björnen långt bort på ett hygge så dom fick springa längs med vägen lite för att hinna med när den skulle över vägen!
Stort grattis till Adam som fick skjuta två björnar!! Och otroligt roligt för Johan som fått både första och andra viltet skjutet för sin unghund Högvaktens Roy!
Tack alla för att jag fick vara med på min första björnjakt!

IMG_0583.JPG

IMG_0580.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar: , ,

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: