Trafikeftersök

Nu sitter jag vaken klockan är strax efter 04.00. Började eftersöket runt klockan två. Så nästan två timmars sömn sen jag kom hem med jämten.

Sunny tog spåret bra, efter spårat ett tag kommer vi ifatt en grupp med dov. Att i detta ögonblick i mörker hinna avgöra om något är skadat är svårt nästintill omöjligt. Löshund vid 35 är inte på tal heller. Däremot tror jag att det skulle vara lättare att få vara två. Idag får man vara det på älg och gris. Lustigt? lika svårt om inte svårare när vi kommer till doven.
Hur som lämnar jag över till markägaren nu.
Så nu sitter jag här och funderar på att ge mig ut och kolla efter någon gris och en bock kanske visar sig när ljuset snart kommer. Eller så borde man bara sova. Lustigt hur man ser alla möjligheter att få jaga haha galet intresse ibland 😉
Lite hundpics från idag..

IMG_4848-0.JPG

IMG_4728-0.JPG

IMG_4716-0.JPG

IMG_4824.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: