Ripinventering och fjällvindar

Årets ripinventering är nu avklarad och för oss, mig och min inventeringspartner Daniel, var det mycket fina dagar:-)! 8 km ut till start med varsitt tält o mat för tre dagar.Perfekt väder,lite varmt stundvis men UNDERBARA fjällvindar.Gott om fågel på våra 6 linjer.Fin terräng att gå i o hundarna jobbade på bra.Pirrig känsla i magen när hundarna får sina första släpp på säsongen:-).Efter ca 8 mil i bena över fjäll o myr var vi väldigt möra men fick fantastiska fjälldagar med våra arbetspolare Shiva,Wilma,Zero,Balrog,Viking o Tiri.Ser fram emot hösten:-)

image

Lägret

image

Vyer

image

Fjällkärlek

image

Månen går upp över horisonten före läggdax

image

Min förste guide Daniel o hans hund Balrog

image

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: