Terveiset Suomesta!

Terveiset Suomesta!

Osallistun mukaan NWH:n bloggariksi täältä eteläisestä Suomesta. Olen innokas koiraharrastaja ja metsästäjä, jonka vapaa-aika kuluu talvella pääosin pienpeto-metsästyksen parissa ja kesäisin agilityn ja muiden koiraharrastusten mukana.

Perheeseen kuuluu kaksi parsonrussellinterrieriä, ja maalla vanhempieni luona asustaa suomenajokoira. Oman harrastamisen lisäksi koulutan agilityä ja toimin tuomarina metsästyskokeissa, joten toimintaa koirien parissa riittää lähes jokaiseksi päiväksi.

Metsästys on Suomessa yhä edelleen voimissaan oleva harrastus, ja naisten määrä kasvaa koko ajan. Viime vuonna metsästyskortin lunastaneita naismetsästäjiä oli lähes 20 000. Mukaan vaan jokainen, jos mieli tekee!

Tiina Tahvanainen

Vielä on hetki odotettava jahtikautta... Waiting for a huntingseason...

Vielä on hetki odotettava jahtikautta… Waiting for a huntingseason…

Regards from Finland!

I’ll take part of NWH blogg-team from here Southern Finland. I’m active dog-hobbyist and hunter, in wintertime mainly hunting raccoondogs and foxes, summertime goes with agility and other dog-sports.

In my house is living two Parsonrussellterriers and in the landscape a Finnish Hound with my parents. Exept training, hunting and competing I do teach agility and judge the hunting-tests  – so I have something to do with the dogs almost every day.

Hunting is a popular hobby here in Finland and the amount of women hunters is growing all the time. Last year app. 20 000 women had a hunting-license. So, welcome to the group, everyone fits in!

Tiina Tahvanainen

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: