Bukk er bukk ;)

20140813-233123-84683662.jpg
Ikke verdens største, men endelig ble det bukk på meg også. Først satt jeg lenge å så på et smaldyr som gikk alene, men når det ikke kom noen bukk med henne var det bare å prøve en annen plass. Når vi kom dit la tåka seg og det begynte å bli mørkt. Noe som kan ta motivasjonen fra meg når jeg i tillegg er våt før jeg har begynt… Men heldigvis satt vi litt til. Når tåka letta sto det tre rådyr og to elg på jordet. Og bildet forteller vel resten 😉

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: