Rekar

Nu är jag och Karin på plats för att reka Holmen marken vi ska få låna i september. Så vackert här så man blir lyrisk. Pics på Karin och Sia. Jag avstår att vara med på bild efter en liten incident då jag skulle öppna luckorna på bastufönstret…;0) haha

IMG_4542.JPG

IMG_4554.JPG

IMG_4550.JPG

IMG_4584.JPG

IMG_4588-0.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar:
One comment on “Rekar
  1. martina skriver:

    fina niiiiii <3

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: