Katt på lokk

Endelig er jaktsesongen i gang, og i går tok jeg en tur ut for å lokke rev på en nyslått åker hjemme på gården. Imidlertid fikk jeg ikke ut noen rev, derimot syntes naboens katt at lydende var interessante. Den svært overvektige katten fikk skuffet vugge hjem til sin egen matmor da den innså det verken var mus eller skadet fugl å få… Nye forsøk i kveld!

IMG_3053.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: