Otränade

Underbart att ta bössan och hund och gå utanför dörren på lite grävlingsjakt. Förra året gick otroligt bra med Weenie. Men nu har det varit stolpe ut även ikväll… Efter hört skallen eka ett tag sprang jag dit, eller ja direkt blev det kunde inte hålla mig. Böjde mig och lyste under granen. Yes! Där är den…Sen blev det tyst.. Och vips så gick den i gryt som låg tio meter från ståndet. Bara ta nya tag men fy vad otränade jag och Weenie är. Sa till henne att det blir låååångt morgonsim i morgon om vi ska toppa förra årets resultat;)

IMG_4273.JPG

IMG_4383.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: