Kickat med terrierna

Svalare här hemma idag så jag tog en sväng med kickbiken! Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag klädde mig som att det var minusgrader ute! Så redan efter några minuter var jag varm och lite lätt irriterad över kläd valet! Blev inte bättre av att Sako inte alls va lika sugen som Sia på att ösa på lite… Så jag hade en hund som ylade och skällde för att hon ville springa fortare samtidigt som den andre verkade vara mer sugen på en promenad och sen en lagom sur matte på de, haha vilken syn! Vände rätt tidigt tillbaka hemåt, bättre att strunta i det när man inte är på rätt humör!
Sia lugnade sig lite och Sako ökade tempot lite så mot slutet gick det rätt bra ändå

20140805-203048-73848019.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: