Vinö

I morse lite seg efter nattens skyddsjakt som resulterade i två årsgrisar som Kitte sköt åkte vi ut till Vinö. Lisas föräldrar ställe där vi har haft det underbart. Jag älskar havet och vi åkte ring och wakeboard barnsligt skoj. Weenie fick följa med, och metoden matte solar på flytbryggan och Weenie simmar i 20 fungerar fint;)

20140723-021532-8132030.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: