Jaktjournalen ger pirr i magen…33 dagar kvar

Nu närmar det sig…det som kändes som en evighet sen i höstas när jaktsäsongen var slut här uppe finns nu inom räckhåll- jaktpremiären! 33 dagar kvar till det som blir min jaktpremiär i år- björnjakten! Bläddrade i nya numret av jaktjournalen i dag till kaffet o kunde känna pirret i magen…pirr av förväntan av vad detta jaktår har i sitt sköte.

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: