Fäviken 2014 here we come!!

Nu är det en vecka kvar till Fäviken Game Fair 2014. Vi träffs där!!! Vi längtar att träffa alla er!

Team träff 2013BLOGG TEAM NORDICW Fäviken 2013

Vi kommer hålla två seminarier i Fäviken i år, stora logen. FREDAG OCH LÖRDAG, vid 14-tiden. Håll utkik i mässprogrammet för rätt tidpunkt. Vår gäst i vårt seminarie är Nathalie Jonsson från Jakt för Livet! Det blir spännande bild och filmvisning från oss alla.

Ni finner oss i vår monter som vi har intill Bergans of Norway och Exclusive Targets skyttemål. Alla mässdagarna är vi där, VÄLKOMMEN kom till vår monter för att snacka jakt, jakthundar, skytte m m! Tävling med fina priser kommer vi också att ha. I övrigt så finner ni oss vid vår Camp vid stora entren, familjecamp delen. Håll utkik efter våra stora tält samt husvagn med förtält. Rosa flagga i topp!! Här blir det avkopplande go och glad stämning med tillfälle till jaktsnack och längtan till årets jakter…

Vi träffs i Fäviken!! //NordicW Team

Anna och Ingrid 2013

BLOGG Team SPA träff 2013

BLOGG Teamets monter Fäviken 2013

Evelina och Tina 2013

Josefin och Bodil 2013

Rebecca 2013

Publicerad i Jessica Bergström, NordicW HISTORY, Tina Jaktgumman Englund Taggar: ,

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: