Kvällspass jag och 4 hundar!! Energy:)

Svalt och skönt för hundarna att få sitt dagspass löpträning riktigt sent på kvällen när sommarvärmen toppar på dagarna.

image

Idag blev det ett pass med fyra av hundarna och Kickbiken. Sally, Acke, Skrållan och Melker, och så jag på Kickbiken tjohandes!!!

image

Men passar även på att ”kicka” en del i uppförsbackarna:). Jag behöver ju också röra på mig. För er som inte sett mig i den här hjälmen tidigare så kan jag berätta att jag fått hjälmen av en god vän och den är en äkta klassisk Jofa hjälm 😀 men undrans vad Daniel Birgersson syftade på när han skrev på den 😉 Han vet nog att jag rejsar emellanåt!

Idag blev det ”intervallpass” på 60min. Det innebär att jag lägger på tryck eller motstånd några minuter, sen släpper jag efter några minuter… det innebär både kondition och muskelträning för hundarna. Blir inte heller statisk när det är variation. Vilm ha musklerna aktiv på dem. Jag själv jobba med mage, armar och övre benmusklerna.

Godnatt på er alla läsare. Så kul ni hänger med här på blogggen, ger mig energy!! Tack och godnatt 🙂
//Tina Jaktgumman Englund

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: