Verden har fått en ny jaktidiot

…eller fler 😉
Det er alltid spennende når det skal komme valper! Jeg trodde disse skulle drøye en dag til. Men i natt så kom de, Tøffy sine små jakt idioter! Allt er vel med mor og barn. Så nå skal jeg endelig få sove å drømme om neste års jakter med de små nøstene. Kanskje blir en av de her hjemme 🙂

20140716-085019-31819218.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar:
One comment on “Verden har fått en ny jaktidiot
  1. Majsan skriver:

    S fina! 31 juli ska Tyra få sina valpar. Hon är bra tjock nu. Ultra ljud visar 4 valpar men undrar om det inte är fler då hon är tjockare nu samma tid vid förra kullen 2013

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: