Skyddsjakt o redbull

I fredags ringde klockan 04.45! Samma tid som så många morgnar innan. Dax att jobba sista passet innan tre veckors semester. Timmarna går så sakta när man går och väntar på att få ta semester. Men tillslut va de tid att stämpla ut.
Åkte hem för att vila nån timme. På Kvällen skulle de ju firas att man nu va ledig. La mig ute i solen och försökt vila en stund när telefonen plingar till.
”Har sett en fin galt nu som de stod Bodill på i röven” står de i smset.
Och snabbt va man som klarvaken.

Somliga kanske firar semestern med lite skumpa eller en kall öl men inte jag inte. Jag hade bestämt träff med Daniel från danielsjaktVi träffades i Stockaryd vid 21.00. Ut skuttar två glada pojkar. Jag lastat in bössa o en påse redbull i bilen och så drar vi i väg.

Vi va ute på många olika åkrar och kollade läget men de va lugnt överallt. Vi obsade mycket djur under kvällen men inget i sådden.De blev inget skjutet men en mycket rolig natt med kanske lite för mycket redbull 😉

20140713-151731.jpg
Tack och bock Daniel och Andreas för en kul kväll.

Imorgon bär det av mot Åtvidaberg och spårkurs med Bula. Ska bli kul att träffa alla andra hundekipage men är faktiskt lite nervös. Man vill ju så gärna att det ska gå bra med allt.
Nån som varit på kurs med Bula? Vad tyckte ni?

20140713-152506.jpg

//Bodil

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: