Hjortron o Saharavärme

Värmen har lamslagit Jämtland! Nu kom sommarvörmen med besked:-).Det mest fantastiska nu är de varma mornarna o kvällarna för det är vi jämtar inte bortskämda med.Jobbar i skogen o DÄR var det varmt i veckan kan jag lova.I skogarna kring  Lillholmsjö är hjortronen på väg att bli klar o i trakterna kring Midskog har jag plockat några nävar blåbär,mums!

image

Publicerad i NordicW HISTORY
One comment on “Hjortron o Saharavärme
  1. Lennart Åström skriver:

    Låter härligt! Jag längtar till att åka upp till Föllinge och Palleråsen för att fiska och jaga!

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: