Passivitet, svalka och vattenlek

För er som har TJT så vet ni hur viktig passivitetsträningen är. Idag tog vi en sväng med båten då tyskarna fick följa med. Øddi blir helt galen när man startar en motor så det är oerhört nyttigt för henne att acceptera att hon ska sitta still och inte skrika och skälla hela tiden. Skott var lite mer avvaktand till en början me  ganska snart blev han ivrig ockaå. Jag är mer envis en dem så det gick bra! 😉 Vi la till vid en udde och lät hundarna bada och leka innan vi åkte hem till stugan igen.

image

image

image

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: