Skeetskolen, del 1

Jeg suger i skeetskyting! Jeg jakter sjelden med annet en rifle, og dermed blir det også kulevåpen jeg trener mest med. Likevel synes jeg det er veldig gøy å skyte på leirduer, men når det kommer til skeetbanen er jeg mildt sagt ganske dårlig. Men nå har jeg tenkt til å endre på dette, og har derfor alliert meg med ”skeetveteranen” Kenta som bor i samme bygd som oss her i Värmland.

Jeg har ingen store ambisjoner om å hevde meg i konkurranser, derimot vil jeg gjerne forbedre mine resultater på skeetbanen først og fremst fordi jeg synes det er veldig gøy samt at jeg vil utvikle mine skyteferdigheter med hagle og da er dette en utmerket treningsform.

De første treningene med Kenta har vel egentlig ikke handlet så mye om treffprosent, men mer om grunnleggende hagleskyting. Blant annet har vi fokusert mye på skytestilling, avtrekksbilde og målfokus, samt svingen ettersom jeg har hatt en tendens til å stoppe litt opp i avtrekket. Selvom det er mange timer på banen som gjenstår før jeg vil kunne påstå at jeg er god på skeetskyting, merker jeg allerede enkelte forbedringer.

Fortsettelse følger…

/Sophie:)

bild 2 (1)

bild 1 (1)

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar: , , , , ,

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: