Lek och simning

Värmen slog till lagom till vi kommer till stugan igår. Underbart. Dock lite varmt för hundarna. Stugan ligger längs ån som rinner ut i havet vid hälsingekusten. Passar ypperligt att kombinera lite avsvalkande lek och konditionsträning. Väl uppskattat av hundarna.

image

image

Att simma motströms är väldigt bra konditionsträning. Skott har knappt våhat doppat tassarna i vattenpölar förut men det vände nu, med råge! När han inte simmar fram och tillbaka så skäller han på och jagar småfisk och sjögräs 😀

image

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: