NordicW Junseleträff 2014 – inspirerar

image

Tack alla tjejer som deltog i årets träff i Junsele. Så roligt och givande på alla sätt. Energi! Engagemang:) Utveckling! Inspiration! Nätverkande… Det här var tredje året i rad, och det blir bara bättre och bättre. Vi lär oss mer och mer!

Stort tack till Bengt och Bertil på Björnhundstestarna för bra arrangemang och till Lars Svanberg för dina alltid så intressanta och givande berättelser från din jakterfarenhet genom åren. Inspirerar oss!

Bättre berättelse och ett stort gäng bilder kommer imorgon och under veckan här på bloggen. Håll utkik!

# tagga gärna bilder i sociala medier från träffen med #nordicwhunting

NordicW Junseleträff 2015 (4-5 juli), schemainformation och anmälan publiceras under veckan (anmälan till tina@nordicwhunting.com)

Nu lite vila i tv-soffan och kolla en vm-fotbollsmatch i braskaminens värme;)

Trevlig kväll! //Tina

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:
One comment on “NordicW Junseleträff 2014 – inspirerar
  1. cecilia hedlund skriver:

    tack för en kul helg 🙂

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: