Kalas byttes mot grisbärgning…

Helg! Innebär så här års inte jätte mycket jakt för min del. Hade kalas inbokat både fredag och lördag denna helg så inte heller denna helgen skulle de bli nån vidare jakt.
Åkte iväg på en härlig sommarfest på fredag och kvällen till ära hade jag klätt mig i en kort sommar kjol! De va en helt perfekt kväll, de ihärdiga regnet hade gett sig av och byttes ut mot små lätta stackmoln. Maten och drickat va utsökt. Klockan sprang iväg och närmade sig midnatt. Telefonen ringer…
– hej, de är pappa.
-hallå ja, hur har de gått?
– jag är påväg och hämta hunden för att spåra upp en gris. Säker på att den ligger men den har gått in i det täta och jag vill inte krypa in och titta efter utan hund.
– okej va härligt! Grattis pappa! Men då behöver du inte tänka på att hämta mig. Sover här så kan du ta hand om grisen ikväll istället.
– ja de blir ju bra. Jag ringer sen när jag har fått upp den på bilen och är påväg hem så får vi se hur sent de blir.

Vi la på och jag förberedd mig på att inte sova hemma denna natt. Då pappa egentligen skulle varit min chafför för kvällen.

Efter en timme eller så så ringer pappa igen. Han har fått fram grisen men lyckas inte få upp den på bilen. Han låter smått irriterad och sliten. Säger att han ska åka hem o hämta en massa spännband, och så lägger vi på igen. Efter tio minuter ringer han igen. Han har fått PUNKA på ett av däcken mitt ute på riksvägen.
Jag säger till honom att byta däck och komma raka vägen och hämta mig och Martin så vi kan hjälpa honom upp med grisen på bilen istället. Så fick de bli!
Undertiden vi väntar in honom så fyller jag upp petflaskor med vatten och frågar efter en redbull som jag ska kunna ge min trötta far.
Vid tre tiden står vi där ute mitt i skogen. Finklädda och allt. Inte varje fest som slutar ute i skogen och med bärgning av en gris. Måste sett himla komiskt ut.

Stort grattis till min far som lyckades få hem sin galt efter lite om och men.

Tog några snabba kort men ni får ursäkta den dåliga bild kvalitén.

20140629-154021.jpg

20140629-154037.jpg

//Bodil

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar: , ,

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: